Designmerk - Voor de mooiste designmeubels.

Designmerk - Voor de mooiste designmeubels.

Hanglamp Murray 1 kap zwart bruin

Hanglamp Murray 1 ka ...

€ 399,00

Dressoir Dama 181 cm breed hoogglans grijs

Dressoir Dama 181 cm ...

€ 469,00

Dressoir Dama 241 cm breed hoogglans grijs

Dressoir Dama 241 cm ...

€ 639,00

Tv-meubel Dama 121 cm breed - Hoogglans grijs

Tv-meubel Dama 121 c ...

€ 269,00

Tv-meubel Dama 181 cm breed - hoogglans grijs

Tv-meubel Dama 181 c ...

€ 369,00

Dressoir Adana 144 cm breed - hoogglans wit

Dressoir Adana 144 c ...

€ 299,00

Commode Adana 86 cm hoog - hoogglans wit

Commode Adana 86 cm ...

€ 199,00

Wandspiegel Castera 94 cm breed - Eiken

Wandspiegel Castera ...

€ 99,00

Kapstokpaneel Castera 153 cm hoog - Eiken

Kapstokpaneel Caster ...

€ 179,00

Schoenenkast Castera 110 cm hoog - eiken

Schoenenkast Castera ...

€ 269,00

Dressoir Dama 181 cm breed hoogglans wit

Dressoir Dama 181 cm ...

€ 449,00

Dressoir Dama 241 cm breed hoogglans wit

Dressoir Dama 241 cm ...

€ 599,00

Tv-meubel Dama 121 cm breed in hoogglans wit

Tv-meubel Dama 121 c ...

€ 259,00

Tv-meubel Dama 181 cm breed hoogglans wit

Tv-meubel Dama 181 c ...

€ 349,00

Uitschuifbare eettafel Dama 137 tot 185 cm - hoogglans wit

Uitschuifbare eettaf ...

€ 379,00

Salontafel Dama 122 cm breed in hoogglans wit

Salontafel Dama 122 ...

€ 219,00

Welkom bij Designmerk

Je bent een liefhebber van designmeubelen. Je hebt al veel winkels bezocht. Helaas vind je niet het designmeubel dat precies voldoet aan je wensen. Ook heb je gezocht op de websites van diverse webshops. Ook daar kun je het door jou gewenste designmeubel niet vinden. Gelukkig hoef je de moed niet op te geven. Op deze vergelijkingssite met meer dan 4.300 designartikelen vind je ongetwijfeld het designmeubel waar je al zo lang naar op zoek bent.

Je kunt zoeken met het zoekmenu

Ook deze vergelijkingssite heeft natuurlijk een zoekmenu. Onder Maak uw keuze worden in alfabetische volgorde de artikelen op deze vergelijkingssite genoemd, van Baby commode tot Zadelkruk. Uiteraard kun je in deze lange alfabetische lijst op zoek naar het door jou gewenste designartikel. Zoeken in en lange lijst met artikelen is niet altijd eenvoudig. Daarom besluit je om geen gebruik te maken van het zoekmenu.

Zoeken naar een bepaald artikel met het zoekvenster

Vind je het lastig om in een lange alfabetische lijst te zoeken naar het door jou gewenste designmeubel? Dan kun je uiteraard gebruikmaken van het zoekvenster. Op zoek naar bijvoorbeeld een design boekenkast of naar een design nachtkastje? Vermeld dan boekenkast of nachtkastje in het zoekvenster. Klik vervolgens op zoeken. Een pagina met boekenkasten of nachtkastjes verschijnt direct in beeld. Met behulp van het zoekvenster kun je dus eenvoudiger en sneller zoeken naar het gewenste artikel.

Zoeken op prijs, merk en kleur

Ben je op zoek naar bijvoorbeeld een boekenkast van een bepaald merk of met een bepaalde kleur of prijs? Maak dan bij het zoeken naar een boekenkast wel gebruik van het keuzemenu. Alleen dan kun je namelijk zoeken op een boekenkast met bijvoorbeeld een bepaalde prijs. Dat doe je door te klikken op Alle prijzen. Vervolgens selecteer je de door jou gewenste prijsklasse. Je kunt ook zoeken op kleur  of op merk. Dat doe je door te klikken op Alle kleuren of op Alle merken. Vervolgens selecteer je de door jou gewenste kleur of het door jou gewenste merk. Na het selecteren van de prijs, de kleur of het merk verschijnen er uiteraard alleen boekenkasten van die prijs, met die kleur of van dat merk in beeld. Zoeken naar een boekenkast met een bepaalde prijs en van een bepaald merk kan natuurlijk ook. Je klikt dan eerst onder Alle prijzen op de door jou gewenste prijzen. Vervolgens klik je onder Alle merken op het door jou gewenste merk. Uitsluitend boekenkasten met de door jou gewenste prijs en van het door jou gewenste merk verschijnen er dan in beeld.

Eenvoudig vergelijken van artikelen

Stel je hebt op deze vergelijkingssite met succes  gezocht naar bijvoorbeeld nachtkastjes. Een eerste pagina met nachtkastjes verschijnt in beeld. Door de duidelijke afbeeldingen en de vaak uitvoerige omschrijvingen kun je de verschillende nachtkastjes goed met elkaar vergelijken. Is niet heel de omschrijving zichtbaar. Klik dan op de afbeelding. Direct wordt de hele omschrijving zichtbaar. Door de duidelijke afbeeldingen en omschrijvingen kun je snel en eenvoudig het nachtkastje vinden dat het beste voldoet aan je wensen.